تبلیغات
جدیدترین و برترین مقالات و مطالب پزشکی روز - پزشک آسیا
 
pezeshk.asia پزشک آسیا
مقالات - سلامتی - بهداشت
                                                        
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : نگار شکوهی
موضوعات
مطالب اخیر
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

مصرف انگور و كلم بنفش ظهور علائم پیری را به تأخیر می اندازد 
  
انگور و كلم بنفش حاوی آنتوسیانین هستند كه از سلول ها در برابر آسیب های اكسیداسیون محافظت می كنند و در نتیجه ظهور علائم پیری به تاخیر می اندازند.

وی اضافه كرد: این مواد مغذی كه مسئول رنگ تیره میوه ها هستند به فرآیند درك و استدلال كمك می كنند و سایر آنتی اكسیدان های موجود در آنها نیز ضد سرطان هستند.

این متخصص تغذیه ضمن اشاره به ارزش غذایی میوه ها، متناسب با رنگشان در خصوص برخی از میوه ها و سبزیجات كه قرمز رنگ می باشند، گفت: مواد غذایی قرمز رنگ حاوی ماده 'لیكوپن' هستند كه به عنوان یك ضد سرطان شناخته شده و اسید الاجیك موجود در این محصولات نیز خطر آسیب دیدن DNA را كاهش می دهد.

وی افزود: فلاوینوئیدها كه عمدتا در گیلاس، آلبالو و خانواده توت (تمشك و شاتوت و بلوبری) یافت می شوند، قدرت تدافعی آنتی اكسیدان ها را افزایش می دهند، از سلول ها در برابر صدمات ناشی از رادیكال های آزاد محافظت می كنند و به حفظ عملكرد قوای استدلال و منطق در مغز كمك می كنند و علائم پیری را به تأخیر می اندازند
 





نوع مطلب : تغذیه، 
برچسب ها : انگور، كلم بنفش، پیری، علائم پیری،