تبلیغات
جدیدترین و برترین مقالات و مطالب پزشکی روز - پزشک آسیا
 
pezeshk.asia پزشک آسیا
مقالات - سلامتی - بهداشت
                                                        
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : نگار شکوهی
موضوعات
مطالب اخیر
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

مصرف غذاهای فوری با ابتلاء به افسردگی ارتباط دارد


یك مطالعه كه به تازگی منتشر شده است نشان می دهد كه مصرف غذاهای تجاری پخته مانند كیك یزدی، شیرینی های صبحانه و غذاهای فوری مانند همبرگر، هات داگ و پیتزا با ابتلاء به افسردگی ارتباط دارد.
  
 
نتایج این مطالعه كه به تازگی و به ریاست دانشمندان دانشگاه 'لاس پالماس دو گارن كاناریا' و دانشگاه 'گرانادا' انجام شده نشان می دهد كه مصرف كنندگان غذاهای فوری در مقایسه با آنهایی كه این نوع غذاها را به مقدار كم مصرف می كنند و یا اصلا مصرف نمی كنند 51 درصد بیشتر احتمال دارد به افسردگی مبتلا شوند.

علاوه بر این، یك ارتباط علت و معلولی در این خصوص مشاهده شد. به بیان دیگر این بدان معنی است كه هر چه مقدار بیشتری غذای آماده مصرف كنید خطر ابتلاء به افسردگی بیشتر می شود.

این مطالعه نشان می دهد افرادی كه بیشترین غذاهای آماده و غذاهای پخته شده تجاری را مصرف می كنند بیشتر احتمال دارد كه مجرد باشند و فعالیت فیزیكی كمی و عادات غذایی ضعیفی داشته باشد كه می تواند شامل مصرف كم میوه، خشكبار، ماهی، سبزیجات و روغن زیتون باشد.

سیگار كشیدن و كار كردن بیش از 45 ساعت در هفته از دیگر ویژگیهای رایج این گروه از افراد است.

حتی مصرف مقادیر كم این نوع مواد غذایی احتمالا به طور قابل توجهی با ابتلاء به افسردگی ارتباط دارد.

در این مطالعه هشت هزار و 964 شركت كننده كه افسردگی نداشتند و یا داروهای ضد افسردگی مصرف نمی كردند مورد بررسی قرار گرفتند.

این افراد برای شش ماه مورد ارزیابی قرار گرفتند و در این مدت 493 مورد ابتلاء به افسردگی و یا آغاز مصرف داروهای ضد افسردگی تشخیص داده شد.






نوع مطلب : تغذیه، 
برچسب ها : غذاها، افسردگی، غذاهای فوری، ابتلاء به افسردگی،